Skolan har satt igång igen!

Och det är jättekul för jag har hamnat i en kurs som jag bara suger åt mig! Sen har jag hamnat i två kurser till som jag kanske inte suger på samma sätt men "vi ska den vägen vandra" liksom.....det blir bra...sen.

Fick hem en bok igår med posten som jag beställt, en i barnmedicin och halva boken är redan läst. Även om jag inte har för avsikt att jobba med sjuka barn så är det en enorm kunskap att ha....

Sen kanjag ju som vanligt inte låta bli att jobba mer än jag ska och borde, men det är väl nåt som mattas av med åren. Brukar skämtsamt säga det iaf  men så länge allt fungerar, maken inte klagar och det liksom rullar på.....så är det inga problem.

Vad som händer nu i veckan är att jag ska till min praktikplats en runda och lägga upp hur jag vill ha det där (det måste jag fundera på idag, vad jag vill få ut och vad jag behöver för att kunna göra mina inlämningsuppgifter). Platsen är iaf Aneby Vårdcentral som utgångspunkt. Planen är att det ska va det till min dsk-utbildning är klar men man vet ju aldrig, sånt där kan skolaninte styra över....ibland händer det grejer på en arbetsplats som gör det omöjligt att ha en studerande där också.....men hoppas kan man ju alltid..=)

Så blir det jobba några nätter och en kväll innan jag min man och två barn åker till Göteborg och åker roliga saker på Liseberg. Sover på hotell och käkar massa frukost som man inte får plats med i magen.....äta med blicken.....=), på måndagen den 7:e kommer grabben och vi lägger in oss på habiliteringen några dagar!


RSS 2.0